Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image Slideshow image
Previous Next
Γύψινες Διακοσμήσεις
ΓΥΨΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΙΣ
Καπαδουκάκης | Γυψοσανίδες & Ψευδοροφές Χανιά Κρήτη


Οι γύψινες διακοσμήσεις αποτελούν μια διαχρονική λύση που συνδυάζει κλασικές και μοντέρνες κατασκευές. Σχέδια μοναδικής αισθητικής, κλασικά & μοντέρνα, σύμφωνα με το στιλ σας, που σίγουρα θα που προσδώσουν στο χώρο σας το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα. 
 
Η επιχείρησή μας “ΚΑΠΑΔΟΥΚΑΚΗΣ” η οποία εδρεύει στα Χανιά της Κρήτης, αναλαμβάνει γύψινες διακοσμήσεις σε οικίες, καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους στα Χανιά και όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης. Με φαντασία, δημιουργικότητα  και αποφασιστικότητα να δημιουργήσουμε ό,τι ακριβώς ονειρεύεστε, μπορούμε να σας παρέχουμε μοναδικά και κομψά αποτελέσματα, που σίγουρα θα ξεπερνούν τις προσδοκίες σας.


Η μακροχρόνια πορεία μας στο χώρο των γύψινων κατασκευών, η άρτια τεχνογνωσία και οι καινοτόμες προτάσεις μας συνδυάζονται με τις δικές σας επιθυμίες και σκέψεις. Χρησιμοποιώντας γύψινα κορδόνια, ροζέτες, κορνίζες, γείσα, λύσεις κρυφού φωτισμού και πολλά ακόμη γύψινα διακοσμητικά στοιχεία δημιουργούμε ένα μοναδικό αποτέλεσμα για το χώρο σας, σε κλασική ή μοντέρνα γραμμή, ανάλογα με το στιλ που θέλετε να δώσετε στον χώρο σας.
 
Είμαστε πάντα εκεί για εσάς, για να ακούσουμε τις επιθυμίες σας, να σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις και μαζί να δημιουργήσουμε το τέλειο αποτέλεσμα. Εξυπηρετούμε άμεσα και οικονομικά  τα Χανιά, το Ρέθυμνο και σε όλη την Κρήτη κατόπιν συνεννόησης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για μία ΔΩΡΕΑΝ μελέτη, να μιλήσουμε και να συζητήσουμε για τις ανάγκες
του χώρου σας ώστε να σας κάνουμε τις δικές μας προτάσεις.